четвъртък, 1 септември 2022 г.

Сборник за домашна работа по математика за 4. клас по новата учебна програма (направен от мен за учебника на изд. "Просвета Плюс") - ПОПРАВЕН

 


 Направих този сборник преди години, за да го използвам с мои ученици от 4. клас. Тъй като намерих грешки в сборника си за домашна работа по математика за 3. клас, реших да проверя и този за 4. клас. Намерих колони с липсващи задачи, сгрешени задачи и др. Поправих го и реших да го кача отново. 

Ще Ви покажа сборника и след това ще обясня какво домашно давам. 


1. Съдържанието на този сборник следва учебника по математика за 4. клас на изд. "Просвета Плюс".

 


2. За всеки урок от учебника в сборника има 2 домашни работи. Пример: взели сме урок №7. Значи за домашна работа имам два варианта - 7.А или 7.Б.

3. До урок №24 задачите са разпределени в 4 колони по 10 задачи - 40 задачи общо. Но от урок №25 задачите са разпределени в 2 колони по 13 задачи - 26 задачи общо. В първата колона имаме събиране/изваждане/умножение/деление, а във втората - задачи за намиране на неизвестно число и задачи със скоби (съдружително свойство). 


 



 4. Какво домашно давам по математика за 4. клас?

  1. Ако през този ден сме взели урок №35, значи от моя сборник ще дам 35.А.


  2. Използваме "Сборник по математика за 4. клас" на изд. "Просвета Плюс". Значи ще дам и съответната страница от този сборник. 


  3. В петък не взимаме нов урок по математика, затова не давам от сборника на "Просвета Плюс". Домашното на децата е: 36.А и 36.Б - това е само пример. 
  4. Винаги в занималнята гледам да има работни листове за допълнителна работа. Когато са готови с всичко това, дават за проверка и взимат работен лист.

 

 

 

 

 Свалете моя Сборник за домашна работа по математика за 4. клас - ПОПРАВЕН

 

 

Подкрепете ме! Можете да закупите Сборника за домашна работа по математика с верните отговори от моя онлайн магазин.



 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар