Политика за поверителност


Въведение

1. Поверителността на посетителите на този блог е много важна за мен и съм ангажирана да я защитавам. Тази политика обяснява каква лична информация събира блога и как се употребява. 

2. Съгласието Ви за използване на "бисквитки" в съответствие с условията на тези правила, когато за първи път посетите този блог, позволява на блога да използва "бисквитки" всеки път, когато го посещавате. 

 Как се събират Вашите лични данни

Следните видове лична информация може да бъде събирана, съхранявана и използвана:

1. Информация за Вашия компютър, включително Вашия IP адрес, географско местоположе-ние, тип и версия на браузъра и операционната система, която използвате.

2. Информация за посещенията и използването на този блог, включително източника на пре-пращане и кои страници са разглеждани.

3. Информация, която въвеждате, за да се абониране за имейли или бюлетини от блога.

4. Информация, която се генерира при използването на блога, включително кога го посещавате.

5. Информация, която публикувате на блога с намерението да го публикувате в интернет (ко-ментарите Ви за някоя публикация).

6. Всяка друга информация, която изпращате. 

Гарантирам, че горепосочената информация няма да бъде предоставяна на трети лица. 

Друга информация

1. Тези правила могат да бъдат актуализирани периодично, като се публикува нова версия на блога. Понякога проверявайте тази страница, за да сте сигурни, че разбирате промените. 

Последна дата на актуализиране на политиката за поверителност: 07.08.2018 година

Данни за контакт

Ако желаете да ми зададете въпроси, свързани с настоящата политика за поверителност на блога, моля свържете се с мен на: nach.uchitel@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар