неделя, 20 август 2017 г.

Кирилизирани шрифтове, които използвам


     Направих pdf файл с кирилизирани шрифтове, които имам и използвам за направянето на материали за учениците ми, за принтиране на по-хубави плакати за класната стая и др.

     Свалете pdf файла, който е качен отдолу. След това разгледайте шрифтовете. Ако Ви хареса, натиснете Виж или Свали, за да ги свалите и инсталирате на Вашия компютър.

     Това са някои от сайтовете, от които аз съм ги сваляла. Някои от шрифтовете не знам от къде съм ги сваляла и ги качих от моя компютър. Любимият ми ръкописен шрифт е №10 Boyan Maga.

     1. https://www.fonts-online.ru/
     2. http://dmg-bg.com/fonts-bg/index.php
     3. http://lenagold.ru/tool/font.html

      

8 коментара:

 1. Добър ден!Искам да създам текстове, които да са ръкописни и пунктирани, за да ги повтарят учениците. Подобно на работните тетрадки за първи клас, но моите ученици са големи. Ако знете за такъв шрифт, моля да ми помогнете. Приятна вечер.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте!

   Извинете, че ми отне толкова време, но най-накрая успях да направя нещо, което се надявам, че ще Ви помогне. Не знам за такъв шрифт, не съм попадала, но се пробвах с шрифт, който имам, да го направя пунктиран. Ето тук е публикацията с много снимков материал - https://nachalen-uchitel.blogspot.com/2018/10/blog-post_21.html
   Дано помогне!

   Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

   Изтриване
 2. Прекрасна сте! Благодаря Ви за помощта, която ни оказвате ежедневно. А този файл е истинско богатство! Бъдете здрава!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря за милите думи! Желая Ви всичко най-хубаво!

   Изтриване