понеделник, 5 септември 2022 г.

Четене с разбиране по човекът и природата за 3. клас по новата учебна програма (направено от мен за учебника на изд. "Просвета Плюс")


 

 Направих това помагало, за да го използвам с учениците си в 3. клас през тази учебна година. Имам намерението да им давам домашна работа от това помагало. Ще Ви покажа какво представлява. 


1. Уроците следват учебното съдържание на учебника на изд. "Просвета Плюс". Учебникът е необходим на учениците. В моето помагало няма текст, само въпроси към текста. За да попълнят в помагалото, трябва да имат отворения учебник пред тях. 

 

2. Ето съдържанието на моето помагало.

- Ще забележите, че има липсващи уроци. Пропускала съм уроците за упражнения, за затвърдяване и за обобщение, както и тези за преговор.

- В съдържанието виждате номер и тема на урока, страниците на урока в учебника и страниците на урока в помагалото. Направих го така, за да се ориентират по-лесно децата. 


3. Как ще използвам помагалото? 

Ако вземем урока "Телата в природата и около нас", тогава за домашна работа ще дам същия урок от помагалото, което направих. Така ще отворят учебника си, ще прочетат урока няколко пъти и ще отговорят на въпросите в помагалото. 





 

 

 Свалете помагалото Четене с разбиране по човекът и природата за 3. клас

 

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар