сряда, 25 декември 2019 г.

НВО 4. клас - Математика - от 2007 до 2019г в pdf файл за използване с целия клас или самостоятелно вкъщи


     Четвърти клас сме най-накрая и НВО ни чака. За да не принтирам толкова много тестове, реших да работим заедно с помощта на телевизора в класната стая. В Power Point направих тестовете, които са се падали през годините. 

     На всеки слайд е отделен въпрос. Ще пускам на телевизора, децата ще отбелязват верните отговори на лист и после заедно ще направим проверка. На последния слайд поставих отговорите. Само тестът от 2013 година няма отговори.

     Ако имате проектор в класната стая, ще стане още по-добре. 

 






     Можете да ги свалите в pdf файл. Ще ги изпратя на родителите на моите ученици, ако искат децата да се упражняват и вкъщи. Седят на компютри и таблети, тъй че могат да направят един тест за разнообразие.

     Наскоро разбрах, че в Google Forms могат да се правят и тестове. Ще разгледам, когато имам повече свободно време и ще направя и такива тестове.







4 коментара:

  1. Прекрасно и много полезно!
    Благодаря за споделения труд!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно направено!Ще го ползвам и аз с моите четвъртокласници.Питам се обаче от къде мога да си намеря готова за разпечантване бланка ,на която децата да нанасят отговите-до 18 трябва да зачертават а,б или в с хиксче в кръгчето-според изискванията ,които четох и от 19 до 25 въпрос после-верния отговор.Правили ли сте така с вашите ученици?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Направих една миналата година. Качих я в Google Диск и Ви изпращам връзката, за да изтеглите файла - https://drive.google.com/file/d/1cIkZP4qhfyln9e2qGlblw_RTakdVzPrp/view?usp=sharing

      Изтриване